off we go

jaa men inte ska man väl sitta hemma på en.. onsdagkväll!
men jäklar vad jag har stressat nu, packat allt jag behöver fram till måndag nästa vecka OCH duschat på under en halvtimme! wowooww. (har säkert glömt hälften av grejorna jag behöver.)

jaja, om en kvart går bussen iallafall så runt åtta är jag nog framme hos lisa i kärleken :D

i should thank you

jag_har_SKIT_trå[email protected]
håller på att dö här alltså. spelat sjukt mycket bloons tower defence. funderar på att åka in till lisa i stan iallafall. men kommer ju vara skittrött sen då.. plus har jag saker jag måste göra.. uhm.. mor & far ska ju iväg ikväll så annars kommer jag ju bara ha ännu en totalt megatråkig kväll framför tvn. mamma säger att man kan göra annat än att se på film när man är ensam. som vadå? städa? springa lite? läsa en bok? kul. tar till repet snart alltså.


moses hjälper mig alltid att komma på bättre humör. som freja skulle ha sagt "DU ÄR MIN EEENDA VÄN"


btw: denna bilden är sååå målad under antiken. jag menar, kolla den där armen? leonardo da vinci hade went bananas


det är svårt att komma på en rubrik under introt.

onsdag nästa vecka ska jag och kolla på lägenheten! :)
Hammas gata 15, perfekt läge alltså. ni får en till av mina underbara eniro-bilder.


kom hem från sara för ett tag sedan, gjorde inte mycket igår, såg på the last song, bra film.
ikväll kanske det blir lite födelsedagsfirande, får se om jag orkar följa med.
imorgon åker jag till halmstad för att sen fortsätta till skåne med tilda. kommer hem på söndag tror jag, och då är det rixfm-festivalen i halmstad :) såå min helg kommer nog bli kanon :D


allting var ju enklare då, men ingenting kan bli vad det var

somnade vid 5-6 i soffan igår, fan vad dåliga program det går vid den tiden alltså.. vaknade vid halv 1 imorse. städade upp ungefär hälften av kaoset i mitt rum, sedan kom mamma hem. frukost, tv, räkningar & nu duschen sen till sara. hörs.

04:23

jag borde verkligen sova nu. är inte ett dugg trött, sov trots allt en timme i soffan innan.. undrar om det räcker? snart är solen uppe. man kanske skulle springa en runda? HAHHAHHAH att jag ens tänkte det där... hehe.

jag ser tillbaks på mörka moln som heter ånger sorg och skam

Det här var åren när jag sa ja till allt utan förbehåll
Det ledde bara till problem som var långt bortom min kontroll
Linjen är tunn och alltid nära till allt som är grönt och grant
Rim och reson, bot och bättring. Ge mig en chans till jag kan

I sena nätter, efterfester tänker efter vad är sant
Klumpig ful och fumlig slog mig matt för att jag inte fatta att
Jag aldrig kommer att förstå nånting livet bara blir


jag ska viska så att ingen hör

varför blir jag inte arg? jag har inte vart arg på jättelänge. ilska finns inte med längre alls. förut var jag arg hela tiden. på alla. jag tror det är för att jag inte bryr mig längre. jag är så jävla egoistisk att allt jag kan, och orkar bry mig om, är mig själv. fast där finns ju en hel del att bli arg på ändå. veronica maggio är bra. jag borde vara arg på dig. men jag tycker mest synd om dig. och de som går på dig. varför ska man tänka på nån annan än sig själv? ensamma kvällar framför tvn är så bra för mig. verkligen. har ätit så sjukt mycket ikväll. vad fan. nu måste jag komma på ett bra svar med, ett som duger. finns det ens ett svar?

har början av en låt på huvudet och kan inte komma på vilken det är. vet inte ens vem som gjort den, kate nash? i could use another cigaret, don't you worry daddy. i'm not addicted, yet

jag delar glädje men har snart ingen kvar

kvällen/natten var mycket trevlig, fastän jag somnade i soffan till the notebook hehe. somnade runt 4 efter en massa prat också, sen upp vid 10-11 ngn gång. frukost & sen åkte de hem så nu sitter jag ensam igen.
kanske åker till hylte på fest ikväll men har verkligen ingen lust. sitter nog hemma och äter upp resterna från igår istället. kollar lite film och somnar i soffan..

btw, tilda? hur gör vi i veckan nu? när åker vi? har ingen koll alls. hehe


är det för sent???

nej, det är inte för sent.

lisa, freja issi och oscar kommer ikväll och kollar på snyftare. blir nog nice.
oj. glömde lägga ut. får komma upp nu istället. spelar bloons tower defence 4. tack frida. underbart.

amazing isn't good enough

gothia var så sjukt fantastiskt. jag har inga ord som är bra nog. jag ska inte ens försöka.

veckan fylldes utav fotboll, brasilienare, spårvagnar, liseberg, nordstan, andreas grega, underbara vänner, mer brasilienare, en och annan norrman, edward cullen, justin bieber och en kille som såg cp ut. och världens vackraste leende.

jag har inte tagit en enda bild men det får vi leva med. det finns ju på facebook och i alla andras bloggar. där får de stanna också.


denna sommaren blir en underbar musiksommar. lars winnerbäck, melissa horn & andreas grega avklarat, hoffmaestro & timo räisänen till helgen, och kanske lasse igen den 5;e. grega var helt underbar, aldrig sett ett bättre liveframträdande, inte ens håkan. och jag fick sjunga i hans mick. hur jävla underbart?


lördagkväll

man kanske borde börja packa.. hm, jo kanske.

åker imorgon vid 12. det kommer bli helt grymt awsome alltså. verkligen awsome. så om jag inte hinner nörda mig imorgon (vilket jag antagligen inet kommer göra då jag kommer försova mig, inet har packat, måste duscha + skrubba bort hårfärgen som ser ut som pigmentfläckar vid mitt hårfäste, måla naglarna osv osv) så hörs vi om en vecka ungefär.
för att ni ska ha något att njuta av medans jag är borta blir det lite blandade favoriter

my no1 (L)

världens bästa super-mose (L)

erich maria remarque.. fantastiskt vacker man (L)

brorsan (L)

han som bor under min säng (L)

och så gammelfarfar (L)

nu får det räcka.



bara för att visa mig själv från min ljusaste sida... hoppas att de här sista bilderna iaf räcker att skratta åt hela veckan. dock är ju de flesta av de ungefär 10-15 pers (WOOOW JAG VEET!!!!) som läser min blogg med mig så de får ju sin dagliga dos av adhd ändå, men ja, för er andra (ca 3), varsågoda :)

åsikter uttrycker vi bakom ryggen

ensam hemma = kristoffer hedberg på max.

inte gjort ett något idag förutom att fixa brorsans hår (det ser ganska bra ut faktiskt, om han står med vänstra sidan mot, och man är ett par 10 meter bort...) inte börjat packa eller något.
det är ju helt sjukt, vi åker fan imorgon! galet. och fantastiskt.


nu är vi dem som vet att vi inte förstår
en enda hemlighet eller ens hur vi mår
och vem orkar drömma när allt är såhär?


rock n' roll heaven

tänkte lägga upp en bild på min nya hårfärg (som jag tog när jag kissade, bara för att spara tid liksom..) men det verkar inte vilja fungera.
nödvändigt att jag gick ända upp för att hämta usb-sladden då -.- hehe.

städat tvättat och donat idag, hunnit med att träffa båda mina syskon också :) imorgon kommer mårten igen och jag ska snagga han, kör sidorna som andreas wijk :) HEHEHE går nog bra, han kommer se helt cp ut det lovar jag :D ska se om hans fula tryne fastnar på bild också, isåfall får ni se resultat haha.

*vädligt nödvändig text*

ska packa till gothia med för på söndag åker vi!! awsome.

bilden går fortfarande inte att lägga upp.. får väl skita i det då


bring me to life

mår illa.
ska plocka ihop tvätt, skriva en packlista till gothia & kanske sova en blund.
imorgon ska jag städa, tvätta bilen, tvätta, packa, åka till anna, färga håret & ögonfransarna så jag inte ska se lika muhammed ut.. kvällen är hittils oplanerad men hoppas att det händer ngt?

kvällens underhållning: http://en.akinator.com/

evanescence

jaha, så länge höll det bra humöret i sig.


amy lee är fantastisk.

Without the mask, where will you hide
Can't find yourself, lost in your lie

I know the truth now
I know who you are
And I don't love you anymore

It never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled
It never was and never will be
You're not real and you can't save me
Somehow now you're everybody's fool

tankar

om man inte riktigt tänker efter så finns det så mycket bra. jag menar. om man inte tänker efter, vad finns då som är dåligt? idag är en bra dag, idag är det bara jag. skönt, att vara lycklig. inget alls stör. förrutom det ospecifika surrande brummande gnagande som slagit rot. men det är jag van vid. stanna inte upp. sluta aldrig. fortsätt i oändlighet och inget kan skada dig. för det som egentligen spelar någon roll är här och nu och jag tror att det faktiskt gjorde gott. sannolikheten att jag lyckas är kanske inte så stor, men vad fan. nu är det ju bra. det har ju alltid vart bra egentligen. och framtiden är lika förutsägbar som virvlarna i den mörka klumpen som lyser och blänker

bittersweet

allt går att laga en gång två tre, kanske fyra men fem där går gränsen
allting är trasigt sprängt och flisor ligger i drivor
jag plockar upp det och sätter ihop det till nånting nytt
det ser sjukt ut men det är det bästa som jag har, som ett efterlängtat mongobarn


ge mig lust att hänga på


jag saknade dig igår

adverb

fan vad fel. verkligen bara helt fel. jobbigt. FEL.

det är så sastans varmt men eftersom ajg i vintras gick med i fb-gruppen "må FAN ta den som klagar på värmen i sommar" så får jag väl säga att det är gööött som fan. jag hatar värme

LW var fantastisk och jag får nog säga att det var den bästa av de fyra jag vart på nu. Melissa horn var också underbar och jag måste erkänna att jag fick kämpa för att inte gråta där på vår lilla filt. underbar röst.

fys-träning idag var ganska svettigt och benen är helt slut nu. imorgon åker vi in till stan, fest antagligen och så sova i stugan sen. träning på kvällen med.


5 dagar kvar!!!!!!!

i ett ändlöst ingenting

nu har det knivat ihop sig igen. jävlar. allt talar emot det, jag vet att jag borde men vad fan. det går ju inte. jag vill inte. jag vill verkligen. jag vet att jag inte kan. jo visst fan vet jag det.


ljus stanna kvar, kom och var min vän. ljusna mig igen igen igen

sweet

vad fan. imorgon ska jag se lasse live igen! ringde mamma och syster och de tyckte det var en bra ide så nu är det bokat och klart och jag försöker lista ut hur jag ska skriva ut biljetterna. hehe. nice


hehe

slängde ihop en mycket vacker liten header nu på några minuter. lägg märke till hitler-mustachen. och enhörningen. och den extremt stilfulla färgkombinationen. I (L) paint

nu ska jag dricka upp min cola och kolla på tv american pie the naked mile går på danska 3an, såg tvåan med innan. kanske slänga ihop lite mat. idag har jag ätit en macka, en chicken junior och lite chokladpudding. för de som bryr sig alltså. tänkte att någon där ute har en lika intressant lördagsafton som jag har. dags att avrunda och somna i soffan. älskar att vara ensam hemma.


lasse spelar i falkenberg (?) imorn. undrar om det finns några biljetter kvar, blev sjukt sugen när jag läste isabells blogg innan.. kanske drar med mamma ändå


i'm the porno person

okej jag hittade en ännu bättre. absolut dagens låt.


i'm the porno person doing porno things eating porno food driving porno car love my porno wife and my porno children i'm the porno person body without soul porno person porno person porno person porno person

jag älskar det, haha.

doktor kosmos

hemma från åhus som var ungefär AWSOME. bilder får ni se någon annan stans.

förresten tilda eller vem det nu var, det var den här låten jag menade!!


den här är också helt underbar.

plus typ alla deras andra låtar. så simpelt puckat underbart enkelt och rent. Lyssna på "jag låg med henne i tjeckoslovakien", den finns inte på youtube men saatan vad bra den är.

vad är det som gör att man glömmer saker?

man glömmer att man trivs med livet ibland.

tog en galen massa bilder nyss, inte tagit egobilder på skitlänge. kändes jättekonstigt heh




tog en bild precis när jag nös.. hehe

snart drar jag med världens bästa lag ner till skåneland för beachsoccer i åhus. hemma på lördagkväll!

mjukare ton

tvättar för fullt här hemma. hängde just ut första och startade andra tvätten. trevligt.
kommer ihåg när jag var liten, så hade vi en tvättmaskin som vibrerade jättemycket i slutet, och då satt man alltid framför den med fötter & händer på glaset så blev de helt blurriga hehe. :)

annars borde man väl börja packa, åker ju till åhus imorn. men det lämnar jag till senare.. när tvätten är klar. brode dammsuga mitt rum med. kanske laga lite mat?

måste lägga in musik på mobilen med, för sara har mitt gamla minneskort -.- så har bara 1 gb nu.. intressant!


Jag litade på såna ögon
Det står jag sviker dig idag
Jag intalar mig om hopp
Att jag inte ska bli så

Ni bryter bara kvistarna med blommor
Och tar det finaste ur dom
Ni suger tag och ristar in ett tomrum
Det går jag nu ifrån

Jag kan inte gå närmare
Och låta ådrorna kallna
Ni får inte besvära mig
Jag vill höra nålarna falla

Jag går när ni kommer
Jag lovar ingenting till er
Jag gör aldrig om det
Ni sårade min akilleshäl
Jag går när ni kommer
Förlåter inte er nåt mer
Jag gör aldrig om det
Det pågår i oändlighet
Så slå inte mitt nummer
Jag lägger på när ni ringer

dagens outfit


klippte av ett par shorts och sydde fast benen på en t-shirt, snyggt! :D
(bilden är av mycket fin kvalité, jag vet.)

the quiz

There are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?


hello saferide could you give me a safe ride back to sleep

sommaren snurrar fort

borde laga mat. orkar inte laga mat.
fått en ny mobil idag. helt okej ändå. fast rätt ful. och nokia. men mycket underhållande spel. och världens sötaste ap-tema. jag tycker om korta meningar. hejdå.



hittade de här mellan tänderna innan, tror de är från onsdagens frukost..

creep

I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here




ÅNGEST

jag ramla omkull och tog mig upp och sen, ramla jag omkull igen

nu går jag och lägger mig, inte blivit mycket vila i helgen. senare ska jag försöka ta mig ut till realsbo och vara med hannah.

en plats i hennes värld för två

alla bara pratar "är det sant?" och "jag har hört om dig" jag kommer aldrig tillbaka hit igen
neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
alla dansar och tänker "är du också själv?"
var är du ikväll?





17/7 2008 - håkan live i ljungby. en av mitt livs bästa kvällar.

party with my pain

nyss smugit mig ut från min gömma vid tv'n, orkade inte med all släkt. men nu är bara morbror kvar så det är lugnt.

imorgon är det träning inför åhus sen skulle vi typ cykla ut till skärshult, bada och så. lördag blir det stranden och sen fotboll, och söndag förhoppningsvis grillning och sånt där. man har tur som har så jävla underbara och härliga vänner. ni är fan bäst.


RSS 2.0